Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min underbara Pappa =)


Du har alltid stått vid min sida.
Fick alltid ligga och gråta i din trygga famn.
Du e den enda som kan se rakt igenom mig.
Kunde inte dölja några sorger för dig.
Såg tåren falla ner min kind fast man försköte att hindra tåren att falla.

Vi kunde prata om allt hade alltid roligt.
Du berättade alltid roliga skämt som man kunde skratta åt i flera timmar.
Berättade många hemligheter för dig som ingen annan fick veta.
Liatde alltid på dig.
Du delade me dig några hemligheter för att du litade på mig.
Tills den dagen ja svek dig.
Ångrar de.
Saknar de som va mitt trygga hem.
Hade allt där innan ja förstöde allt.
De kan vara svråt att flörlåta och komma över de.
Kommer alltid att sakna min underbara pappa.

Min pappa kommer alltid att vara världens bästa pappa.
Ställer alltid upp vad som än händer.
Ingen ta min pappas plats för att han e väldigt speciell.
E glad för att ha en sån pappa som ja har.
Älskar min pappa han betyder allt för mig.
Han e ängeln i nörden och leder floken som en fin varg me långa och vackra vingar som glänser mest på hela denna jord.
Vill aldrig att du ska försvinna ur detta liv.




Fri vers av Jessica B
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-27 23:38



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Dom två sista meningarna är fan så fint skrivit! Riktig poesi
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B