Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs inte denna tex om ni inte fattar den. Bara en riktig poet kan förstå smärta,Kärlek,Sorger och djupa deprissoner.


HJälp mig!


Tårar finns i varje rum, hörn och luften som vi andas i.
De e ingen idé att hindra tårar att falla.
När tåren har hunnit att falla ner för baken så e de försent.
Försent att ändra allt som har hänt.
Döljer sannigen för de du ser, hör och känner.
Hata mig inte för att ja inget kan säga.
Varje deprisson, tårar och nerehet har man alltid något att dölja för alla andra.
E alltid rädd för att ingen ska se och kunna förstå varför deprisson och tårar faller så lätt när man sitter in tryckt i ett hörn av en annan person.
Kan inte säga ett ord fast tårarna rinner.
Nått hindrar mig för att säga ett ord men vet inte vad.
Kan ni se den traiga flickan som e ja?
Om ni inte ser de så e ni helt sjuka att tillåta att man ska få vara me om så mycke fas ingen gör ett skit.
Kan inget göra nått själv.

En vacker dag så finns ja e mer tack vare att svälta ijälv mig själv till döds.
Då e de erat fel.
Kommer att frfölja er vart ni än går.
Höra min röst att ropa på hjälp.
Ni kommer att komma ihåg mig för den ja är.
Ni kommer att höra min sorliga sång röst att förstöra era hinnor.
Då kommer ni aldrig mer vilja leva för allt ni har gjort.




Övriga genrer av Jessica B
Läst 328 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-03 22:11



Bookmark and Share


    Skrivarn
Fattar precis hur du känner dig eftersom jag känner exakt lika som dig.. jag har inte heller den kraft som krävs för att ta mig ur all skit..du ropar på hjälp, jag kommer direkt för att hjälpa dig. Du gråter, jag kommer o torkar bort dina tunga tårar.. jag döljer mycket för andra också.. utåt sett tycks jag va en lugn person, men inombords är allt kaotiskt. Säg vad du vill ha hjälp med så ska jag försöka ge dig hjälp vännen
2008-08-03

  Havsbris
Jag vet precis vad du känner,
har varit där, har levt det...

Sanning är att man kan inte
få hjälp av någon, om inte
den kommer från oss själva!!

vackra ord om vackra framtiden
och solen gör motsats effekt, tyvärr...

men att känna andras värme, även
i tystnad, ett leende, osv
kan rädda ett liv...

tänk att du inte är ensam
i din sorg, och kamp!!!

Kram
2008-08-03

  Carl Thomas
Ja vet att det låter dumt, men livet går alltid vidare. Det gör det alltid. Även fast det svider i halsen efter för många tårar så rullar det på... I morgon är en annan dag, en bättre sådan hopas jag.
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B