Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pussel.


Ja e som ett stort pussel.
Krossa mig så kan du pussla ihop mig på nytt.
Pussla de innre först innan du tar ut sidan på mig.
Du tar pusselbiten i din hand och sätter ihop de me de andra.
Allt går inte att dölja för dig nu när du får se alla djupa sår.
Tar pusselbiten som fattas till mitt hjärta men i mitten fattas de en bit.
Du letar upp den sen när du har pusslat ihop de innre.
Ser alla mina organ som inte e så trevliga.
Sätter ihop all de innre nu e de ytersta kvar nu.
Ser alla mina ärr i armar och fötter.
Dom har ja skappat själv.
Snart e du klar.
De e bara en pusselbit kvar.

När du har pusslat ihop mig började du att gårta.
Du visste inte vilka sår ja hade.
Ingen kan se mitt innre om man inte krossar hela mitt pussel.
Va inte lessen lilla vän de går över snart.
Glöm att du har pusslat ihop hela mig.




Fri vers av Jessica B
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-13 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B