Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min underbara vän du vet vem du e.


Skin Skin som en sol du e


Skin skin som en solen du.
Lyss lyss som en tjärnan du e.
Du lysser upp all de mörka i mitt liv.
Du e de finnaste ängeln som finns på denna jord.

Skin skin som solen du e Låt hela världen se ditt vackra lende.
Lyss lyss som den tjärna du e mörker du lysser upp mitt mörker.
Du e hur underbar vän som helst.
Låt mig få hålla om dig och trycka in ansiket mitt in e din trygga famn.
Du e den vackraste solsken.
Hjärtat mitt tillhör min sanna vän.
Tack för att du tar bort mitt mörker.
Tack för all denna tröst du ger mig.
Detta sätt du ser mig och alla texter ja har skvit om mitt liv.
Du e den ända som förstår mig.
Dina deprissoner kan ja bota me mina läkande händer om du tillåter mig.

Älskar dig min goa vän vill att du ska veta att ja älskar dig som en go vän <3




Fri vers av Jessica B
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-14 12:01



Bookmark and Share


    Skrivarn
Ja kom i min famn lillla flicka o värm dig, det är ju kallt. Jag vill gärna att du botar mig med dina läkande händer:) Supergullig dikt verkligen, taget från ditt varma hjärta:) Älskar dig med som god vän!
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B