Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om mitt liv.


Smärta smärta kan de bara inte ta slut?
Djupa sår kommer aldrig att försvinna på huden min.
Alla ärr vill ja inte ha kvar och minnas varför ja har gjort alla synliga ärr.

Vänner sviker snår andras killar tror att man e snyggare än ja.
Men där har ni fel.
Tack för inget allt ja har gjort och ställt upp för er.
Fick bara skit tillbaka va e ni för vänner?
De va erat fel att ni drog in mig i min anorexia värld och djupa deprissoner.
Ni såg allt mitt blod droppa ner på marken men brydde er inte.
Allt va för att ja mådde så dåligt.

Har blivit lurad så många gångr av killar ja trodde älskade mig men va bara ute efter en sak.
Fattar inte hur ja kunde gå i eran fälla.
Gick på allt.
Va för snäll ni fick aldrig se min arga sida bara den snälla sidan.
Vågade aldrig reta upp mig ni visste va som skulle hända.
Fattar inte hur ni kan leva me detta alla som ni har sårat och mig.

Har förlorat dom ja älskat.
Förlorat vänner och morfar.

Bodde i ett fint hem me pappa och bror.
Hade bra stunder tillsammans.
Allt blev bara fel när ja bara stack.
Blir så himla glad när ja träffar er.
Älskar er mest.
Detta e ingen historia bara min sanning om mitt liv.




Fri vers av Jessica B
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-25 20:21



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Du berör med dina texter. Smärtsamt men ändå stort att du vill dela med dig/B
2008-09-13

  Niz
Tråkigt att du haft det kasst, men känner du dig ensam så tänk att det gör flera människor också, så du är inte ensom om det!
Och saker blir bättre, håll bara ut.
Mitt enda råd, håll bara ut!=)
2008-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Jessica B
Jessica B