Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny plockad plast

Det luktar ny plockad plast och platt papper.
Ljuset är som en fallucka och ögonen som sand.

Asfalten och himelen har samma färg, som lera i oktober.
Mina tänder skimrar som sockerbitar, men det är för tidigt att se.

Taket mitt är en blandning av yoghurt och betong.
Min andedräkt en blandning av vodka och metall




Övriga genrer av Helena Johansson
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-24 20:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det var en märklig men mäktig skildring du levererar här.
Tycker bäst om sockerbitarna.
2008-09-24

  lodjuret/seglare VIP
den här poesin är fin som snus, samma färg också
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Helena Johansson
Helena Johansson