Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten som startade allt för mig. Detta var min första dikt, den är enkel och kanske simpel tycker vissa men den var början för mitt skrivande. Jag vill säga tack till min lärare som uppmärksammade den! Tack.


Blåa ögon

Blåa ögon ser du mig?
Vet du att jag ser dig?

Ögon som himlens alla stjärnor
Ögon som lucias alla tärnor

Ensam står jag här
ensam men så väldigt kär




Fri vers av Helena Johansson
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-26 12:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Johansson
Helena Johansson