Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets brädspel...

Livet är ett brädspel men vart finns manualen? Uppäten av livets hund? Förlorad i världen?
Mitt liv i ett monopol spel, man måste veta spelreglerna annars kan man inte va med… var fan e manualen…

min bonde tar ditt torn

Men det spelar nog ingen roll jag är för liten för att spela, lilla jag förstår inte leken ändå säger de.

Men HA… Överste senap med ljusstake i köket.

Livet är ett brädspel som ingen har lärt sig som barn… var fan e manual helvetet. Alla spelar ingen har någon aning...

och sen utan ett andetag är man schackmatt…




Fri vers av Helena Johansson
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-11 13:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helena Johansson
Helena Johansson