Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden sliter upp alla sår

kastades
tillbaks igen

kastades
tillbaka

orden jag hörde
borde väl läka mig?

kanske fanns det ingenting
att landa på

när jag kastades
handlöst tillbaka

borde läkas
borde bli så jävla läkt

men jag bara kastas
tillbaka
tillbaka
tillbaka




Övriga genrer av idantica
Läst 288 gånger
Publicerad 2008-11-14 08:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idantica