Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm sött

God natt

och ja
jag ska existera
mindre

Sov gott

Jag ska existera
mindre
existera mindre imorgon

Jag lovar

Dröm sött




Övriga genrer av idantica
Läst 290 gånger
Publicerad 2008-11-18 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idantica