Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förenkla tack

Skulle det inte
vara enklare
förenkla
med kniv
med vapen
med gift
med vadfansomhelst

Det verkar som
ett sådant slöseri

Jag kan lägga mig ned
Redo
enkel
Döda då
På riktigt tack
Du bara kväver
sårar
och sliter mig i bitar
Slutligt slut tack
Döda då

Jag vill inte slösa
din dyra tid

Varsågod

Ska det vara så svårt?




Övriga genrer av idantica
Läst 272 gånger
Publicerad 2008-11-18 14:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idantica