Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blod och drog

Drogen pulserar
genom hela mig
ut i varje ven
och tillbaka hela vägen

hänsynslöst brytandes igenom
hjärtats alla delar

snälla, avgifta mig
men då skulle det inte finnas
något kvar alls
för mitt hjärta att slå
av
med


då skulle slagen inifrån
upphöra
och kanske
kanske
misshandeln likaså

är det värt ett försök?
låt det djupröda regnet
falla




Övriga genrer av idantica
Läst 245 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-22 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

idantica