Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar av glas




Skapad
genom tröstens ofullständiga sökande
sprang hon motsols
genom vattenfall
gjorda av längtans regndroppar.
Hon sökte andetagen
hon togs ifrån
i vilsenhetsnätterna
där huden
fortfarande
kände värmen.
Runtomkring dansade livet den vals
hon länge letat
men alltid funnit
att den runnit ut i sanden framför hennes ögon
innan hon hunnit ta första steget.
Med tröttheten som moder,
faller hon fortfarande
ovetande om
att det fanns ett liv
bortom
tårarna
av glas.




Fri vers av Petra L
Läst 656 gånger
Publicerad 2003-09-19 16:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petra L
Petra L