Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns det något under ytan?


Fast det känns inte riktigt som att vi lever just nu

Alltid samma tystnad
inuti våra huvuden

Båda vet vad den andra tänker
men ingen kan säga det högt


Det är som ett spel
livet

Spelet som
vi måste spela

Livet som vi måste
leva




Fri vers av Pezina
Läst 333 gånger
Publicerad 2005-08-14 19:48



Bookmark and Share


  kalkon
igen kännade o härligt skrivet
2005-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Pezina