Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slå hjärtat

ge mig
en kamp till

en jävla tävling

som låter mitt hjärta
slå slag

frustrerade
fjäderlätta slag

hårdare mer
obekväma starka
kraftansträningar

en kamp till
kräver kväver
skjuter

dina slag




Fri vers av bortanu
Läst 481 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-10 20:04



Bookmark and Share


  kissmequick
skön
stark
text..


vem vinner
eller
slår de i takt..
2009-01-30
  > Nästa text
< Föregående

bortanu
bortanu