Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

av-bild



jag önskar att jag kunde måla av dig.
du är
otroligt vacker.
men jag är så dålig på porträtt.

det kommer ta lång tid innan jag tröttnar på att andas ditt vakuum.




Fri vers av bortanu
Läst 542 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-27 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bortanu
bortanu