Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

berusningsmedel


snabbt kyss min kind
dina darrande läppar ska vara där de hör hemma

låt oss knarka hud

vila dina söndersmulade ögon på mig
så ska vi tillsammans ta det vi behöver

hudhudhud





Fri vers av bortanu
Läst 421 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-12 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bortanu
bortanu