Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bedrövel-se

slå sönder
rasa ned
river ned alla bilder jag någonsin åstadkommit

och för att det ska kunna gå sönder måste det existera
och det är inte mer än rättvist
hejdå

kramen i ramen
hejdå




Fri vers av bortanu
Läst 346 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-10 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bortanu
bortanu