Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att bära illusionen

kejsaren har inga kläder
hans nakna hud
retar mig

det är trådar
spunna av ingenting
av allt du vill bära

en dröm
en illusion
en verklighetsflykt

kejsaren har inga kläder
bär allt du vill bära
jag önskar att jag också var naken




Fri vers av bortanu
Läst 497 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-02 22:05



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Det annorlunda kan ibland vara så "gräsligt" bra - som denna text. Applåder och rosor till dig:-))
2009-11-02

  zim
wow, jättebra! kanske inte världens mest konstruktiva kritik från min sida, men jag gillar dikten iaf. :)
2009-09-14

    Nicklas
Det här var bra.

Gillar ditt språk, ditt sätt att skriva.
2009-09-10
  > Nästa text
< Föregående

bortanu
bortanu