Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva är det enda vi gör

Det är inte vårt fel
att verkligheten inte är den riktiga
verkligheten är inte
den verkliga verkligheten

Verkligheten är en annan sak
en viktig och riktig sak

Vi lever inte i den verkliga verkligheten
men det kan ju inte vi hjälpa

För allt vi gör är ju att leva




Övriga genrer av Pezina
Läst 293 gånger
Publicerad 2005-08-18 09:41



Bookmark and Share


    Cronan
både jag och min svenskalärare tycker att den är jättebra ;D
2006-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Pezina