Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I bland kanske ödet inte gillar dig.


Blöt katt


Katten sitter på flotten som driver ut i havet.

Katten är rädd. För det beck svarta vattnet. Hon hatar vattnet.

Hon har inte valt att sitta där. Det är hennes öde som inte gillar katter.




Fri vers av LillSara
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-08-22 11:09



Bookmark and Share


  Sofiapoema
Holler med Hanne, jag tycker synd om katten men på något sätt känns det som det inte handlar om en katt i huvudtaget. Låter som en saga om hur livet kan vara orättvist.
2005-08-22
  > Nästa text
< Föregående

LillSara
LillSara