Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sten



En sten, ett rop.

Krossar, biter

Mitt huvud, Min vilja


Din kropp, din själ




Övriga genrer av LillSara
Läst 355 gånger
Publicerad 2005-08-30 16:34



Bookmark and Share


  Fialotten
Stor applåd.......
2005-08-31

    ej medlem längre
Ja, luftigt med bra hopp. Bra rytm, takt.
2005-08-30
  > Nästa text
< Föregående

LillSara
LillSara