Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten är inte så noggrant skriven. men det kommer rakt från hjärtat


Taggtråd

I taggtrådar
har jag försökt
leva

Bunden från knopp
till tå
av rostig taggtråd
försökte jag röra
mig
men den spändes
hårdare och hårdare
Kvävande täppte
taggtråden min mun

hösten gjorde sitt
intrång
taggtråden blev inte
mindre rostig
nej
den blev rostigare
och rostigare
nu gjorde det riktigt
ont
men till slut
började taggtråden
att bli porös

på något sätt
så ramlade
rosten ur munnen
I och med det
så började
lungorna att
andas koldioxid
för ty jag spottade ut
rostet.

Nu var jag fri
fri att röra mig
Det fanns rost kvar
det kommer det alltid
att göra
för det du gjorde
kan jag icke förlåta
ty det är svårt




Övriga genrer av Silver_fall
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-28 02:30



Bookmark and Share


  Johnny Joe
Denna är väldigt fin!
Kram!
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Silver_fall