Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förvirring

Jag kan inte fatta det här men det finns någon som gör så att det rör sig inom mig
någon som har väckt det som jag trodde var dött inom mig till liv igen
det känns som att jag känner honom väl men ändå så har jag tamefan ingen aning om vem människan är.
Jag kan inte bara sitta och öppna mig för honom.
men jag känner att han verkar vara så trevlig.
jävla naiva jävel som litar på totalt främmande människa.
men jag får fan inte göra det. kan inte låta honom ta mitt hjärta såhär
jag får aldrig bli kär
det kan inte vara så här
jag vill inte bli kär
för fan inte
Det händer inte så ofta för mig att jag blir det.
borde hålla det så
darrar i the fucking kropp
jävla kropp.
bli kär i någon som bor här i närheten istället
ja.. det finns ju killar som verkar intresserade här
men jag är så trött på sånna killar
egentligen så är jag trött på killar
så varför är det dig jag gillar
du är för det första inte min typ
men inte heller bara ett nyp
jag vill inte känna någonting
fan fan fan
bort alla känslor bort

varför måste jag känna något överhuvudtaget
vet fan inte om jag vågar berätta ens
han kanske hatar mig då
vafan vet jag

det är ju några år emellan.
och han kanske bara vill ha mig som vän
jag blir galen av inget veta
men av andra killar får jag veta
hur söt jag är och hur fin jag är
hur kan jag få honom att inse
att någon som jag kan tycka om någon som han
jag är bara för rädd för att berätta det
rädd för att känna mig löjlig
rädd för att göra bort mig totalt

jag som annars inte har så svårt
men nu är det väldigt svårt
för han är svår att få tror jag
det finns inte många killar som honom
ska man våga chansa eller ska man avstå




Övriga genrer av Silver_fall
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-02 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silver_fall