Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor

nuförtiden har jag svårt om mina känslor skriva
för det skulle till vettet folk driva
att dom fick se vad man egentligen tänker
när det kanske ändå i pannan blänker

Känslor är svårt att skriva om
ty dom sitter så djupt i mitt hjärta dom
livet kunde vara lättare
men det skulle inte göra mina tankar mättare
för vad är som får mig att grubbla
när tankar börjar bubbla




Fri vers av Silver_fall
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-04 02:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silver_fall