Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du sår dina egna frön

En tid av månljus och vaxljus där gryningsland är utom räckhåll

En sekundär känsla av rädsla att inte hinna till gryningslandet gå

Men där skulle själen bättre må



Går bland murar som ändå kommer att rasa

ibland måste man hasa

för att inte över stupet gasa



Vägen upp till toppen är slingrig och svår

men om man vill så kanske det går

Det är värt försöket även fast det inga frön sår



Tillslut du kanske gryningen når

och då kan det kännas som vår

men det är dina frön du sår

som i slutändan visar hur det går




Fri vers av Silver_fall
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-10 19:07



Bookmark and Share


  Johnny Joe
Denna gillar jag! Fina rim
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Silver_fall