Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakåtkast


Det är ett ljus som växer sig starkare,
som inte vet sina begränsningar.

Jordskorpan kommer brännas sönder,
ytan av sot blir enda existensberättigandet.

Sammanlagda livsöden kompletterar varandra,
men resulterar inte i något annat än kikhosta.

Man kan inte räkna med en utväg ur det bortglömda,
ingen av de pålitliga kommer våga visa sig där.

Vi som inte kan dansa blir kvarglömda,
nedtrampade,
undangömda, bortblåsta, urgröpta, avstängda, frånsprungna.

De utstuderande har utplånat vår värld.




Fri vers av Psalm
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-11 19:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
applåder, skarpt!
2009-07-08

  jacqueline VIP
Insiktsfulla betraktelser
2009-07-02

  Alva Blästa
"De utstuderande har utplånat vår värld."
läste den tre gånger på raken, skitbra text.
tack för den!
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Psalm

Mina favoriter
Förkrossad
nagelband