Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ändrad en gång)


Önskvärd


Det är ett andrum
i vilket jag vill fastna.

I ett silverblänkande ögonblicket
där doften av drömmar etsas in,
och likt orsak vid verkan
ruttnar insidan till utsida.

I samma sekund ger din mun,
dina ögon och dina ord
en anledning att tryggt falla sönder,
då allt fragmenteras in i sammansvärjningen.

Tiden öppnar skonsamt alla sår,
avslöjar att det blottlagda inte finns kvar
och hastigt avtackas evigheten -
skakar i bakgrunden hand med alla som någonsin kommer.

Det är ett tillstånd
jag önskar stelna in i.




Fri vers av Psalm
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-27 22:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sköna texter du skriver, de är stora!
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Psalm

Mina favoriter
Förkrossad
nagelband