Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig dammsugarpåse


Jag har insett att allt som faller likt stoft,

allt som sveper fram
singlar upp
och andas in

är människohud


Det gör att rädslan för andra människor marginaliseras -
jag noterar den procentuella förändringen
i mitt sönderkräkta anteckningsblock.




Övriga genrer av Psalm
Läst 379 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-02 21:49



Bookmark and Share


    Issand.
wow, snyggt
2009-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Psalm

Mina favoriter
Förkrossad
nagelband