Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förra fredagen, kommande fredag, framtida fredagar

det pågår en tacokonjuktur, vi rör oss i takt med vår egen röst och låter andras röster verka som baktakt.

sen är det kaka till kaffet, kaka till kvällen , KAKOR till fyllan, och KAKOR till ångesten.
Och de kakor som med nätt och jämt får en att hålla käft.

Det är sallad mellan samtliga tänder.
Man är så mätt att man vill kräkas.





Fri vers av LillSara
Läst 264 gånger
Publicerad 2009-04-16 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillSara
LillSara