Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

samtal vid halvtid av dramat

- nu drunknar jag
-nej du är den som måste hålla oss andra vid ytan
- nu sjunker jag
- gör det ont?
- ja
- vad gör ont?
- livet tär
- du är så dramatisk
- jag triggar mig själv

hej då
syns vi i morgon?
-Si signora




Övriga genrer av LillSara
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-04 23:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LillSara
LillSara