Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stranger

Vill så gärna skriva...
Men kan inte få ut dom orden som hopas inom mig....
Känslor som en gång var så långt borta börjar treva sig runt om mig som en kläng ranka...
Rädslan för det som komma skall och hur jag ska ta det i min famn...
Men är du han jag väntat på...
Är du han som kan få mig att se på det som en gång var ett kapitel i mitt liv, där jag stängde boken...
Massor av känslor får mig att öppna boken på glänt och vågar jag öppna den helt så att du får se den människan jag är...






Fri vers av Camilla_DenVilda
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-15 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla_DenVilda
Camilla_DenVilda