Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från mig till dig Från den ena till den andre


Ensam med längtan




Ensam må vara stark här i livet

och klara sig bra på egen hand


Men Ensam tar aldrig

Någon för givet

och gör väl sina fel ibland


Om Någon ändå ville

hålla Ensam

Om Någon Ensam ville se


Och vara Ensam aktsam

och Ensam lite kärlek ge


Ge mera kraft

i Ensammes modlöshet

och mera glädje

i Ensammes medvetande


Ge Ensam

några sköna stunder

av varsamhet


I Någons nära närhet


Och i tvåsamhetens

ljuva lunder

njuta

av innerlig kärlek


Från Ensam till Någon

Som kanske också längtar

Som kanske också känner

Som kanske också vet

Den Ensammes längtan

och hemlighet





Fri vers av Camilla_DenVilda
Läst 348 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-02 17:52



Bookmark and Share


  Neal VIP
Hallå här är jag ,)
2010-03-12

  Herr Fred Frikadell
Tänk dig för...
Den som längtar förlänge
misster oftas hela stycket ;)

Pöss!!!
2009-06-06

  Herr Fred Frikadell
Det är vi som är våran hemlighet....
2009-06-02

    ej medlem längre
Längtar gör vi väl alla, även om jag för min egen del tycker att ensamhet är rätt Skönt. Jag upplever varken modlöshet eller brist på glädje. Ensam är visserligen alls inte stark, men det finns trots allt stunder då man känner mer gemenskap med värdsalltet när man är för sig själv än då man ständigt är omgiven av Folk...
2009-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Camilla_DenVilda
Camilla_DenVilda