Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen och åter minnen


En dag i min barndom

En skön liten farbror som åker raket till det vackra landet upp
ibland molnen.....
Lever för dagen och ger kärlek till alla och
hjälper till, stöttar, njuter av livet....

En sur liten mus som sällskap....

En kamel på ett moln dricker the och röker vattenpipa....

En mystisk svamp som förtrollar alla djur....


Total trippade kosmos katter och glittrande solsand som
lever ibland dom rosa molnen i Regnbågs landet....







Övriga genrer av Camilla_DenVilda
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-23 20:47



Bookmark and Share


  Neal VIP
längtar tillbaks ;)
2010-03-12

  Herr Fred Frikadell
Barndomen färgar av sig :D
Skönt att vara barn på nytt...
2009-09-15

  Mikael Llewyn Novac
"barndom" ...pfft, det här va ju från förra veckan ;) hihi
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Camilla_DenVilda
Camilla_DenVilda