Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lossa kedjorna



Släpp mig lös och låt mig ensam få vandra ut ifrån mörkret....

Håll mig inte kvar här, det är något annat jag behöver....

Det här livet har jag redan levt....

Kanske finns det en plats där man vill stanna men det är inte den här....

Kanske har jag bara inte hittat den än....

Låt mig söka efter vilans och lyckans plats på egen hand....

Du kan aldrig visa vägen för mig dit för din väg är en annan....

Era vingar må vara förbrukade men jag har mina i behåll och längtan efter att få använda dem har aldrig varit större....

Lossa på kedjorna och låt mig springa, flyga fritt....

Låt mig få söka efter kärleken och respektens och ärlighetens plats....

Många platser ska passeras och innan detta liv är förbi kommer jag att veta....

Jag kommer ha hittat evighetens, kärlekens ö och blir det inte så – då är jag åtminstone medveten om sanningen.





Fri vers av Camilla_DenVilda
Läst 333 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-28 13:42



Bookmark and Share


  Herr Fred Frikadell
Det är precis sånt här som släpper än fri! :D
Vackert som vanligt ;)
2009-06-02

    Burre
Känns som du håller på att benda dig loss helt på egen hand..
fint skrivet!
2009-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Camilla_DenVilda
Camilla_DenVilda