Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- En reflektion av många -


Skapelsens bord

Jag ser en skog, ett hav,en människa,
en minnesbild och längtar till stillheten
vid mitt bord.

Med penseln eller pennan i min hand
sätter jag mig ner
och fångar det vackra, svåra, eller bara en fantasi
jag bär i mina tankar.

Jag trollbinds av orden jag skriver
eller bilden jag skapar.

Mina funderingar kring livet och vardagen
suddas ut för en stund
och jag hämtar kraft för att möta
resten av dagen.




Fri vers av Camilla_DenVilda
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-16 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Camilla_DenVilda
Camilla_DenVilda