Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortom skogen

Vi lever här i vår glänta
ofarligt, javisst
Men det är också litet och
det är visst inte mycket
som händer här?

Är jag ensam
om att känna mig instängd?

Vaknar upp
varenda dag
ser samma saker
känner samma dofter
hör samma ljud

Är det bara jag som ser den
- skymtar världen
bortom skogen?




Fri vers av Pezina
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-09-22 20:46



Bookmark and Share


  Christer VIP
Jag tycker att du beskriver en känsla väldigt bra, utan att vara övertydlig. Världen bortom skogen...dit längtar vi nog alla. Du är tolv år o jag är imponerad.
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Pezina