Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan i fönstret

Skuggan i fönstret -
en flicka som dansar
snurrar, snurrar
Det ljusa håret som flyger

den vita hyn

dom tomma ögonen

Snurrar, snurrar

Dödsdansaren
blir aldrig mer
än en skugga i fönstret




Fri vers av Pezina
Läst 504 gånger
Publicerad 2005-09-26 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pezina