Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår första tillsammanshet

Vet du att dina
osagda ord som
lyste ur dina ögon då

Och bilden av oss där i soffan,
mitt huvud på din axel och
min hand på ditt vita t-shirtsbröst

Och musiken som spelade i bakgrunden
allvarlig och känslosam, hoppfull
som jag då, som du

Fick mig att le idag
för det var så fint alltsammans

Som ett sådant där ögonblick man
läser om i böckerna
och hör om i låtarna

Magiskt
och alltid söker,
suktar, försöker

Men inte märker när man
faktiskt är med om ett




Fri vers av Domvetingetomoss
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-26 00:42



Bookmark and Share


  Mathias.F
oj det där fick du till
svidande bra t o m.
oftast så det är -
man förstår inte riktigt
hur bra man har det
förens man inte har det.
2009-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Domvetingetomoss