Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utan jag lägger helt ljudlöst ner och bara beskådar


inte i dag


tröstlöst
jag förstår
att jag inte finner några svar i dag
och inget helt hjärta heller


utan jag lägger helt
ljudlöst ner
och bara beskådar

läser
mig själv

läker mig själv

så gott det går


ensam


allena



jag finner
nog svaren
en annan dag


men inte i dag





Fri vers av onsdag
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-31 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onsdag