Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
urkass på det här


urkass

jag måste vara urkass på det här
eller så är det något som inte stämmer

förstår ni vad jag menar?




Fri vers av onsdag
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-05 01:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

onsdag