Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

är så berusad

är berusad
och vet
att jag existerar
du som ger berusning
till all existens
existerar du?
är berusad
därfär existerar jag
existerar du?
eller är jag
bara berusad?




Övriga genrer av Adrian Arian
Läst 263 gånger
Publicerad 2009-09-08 04:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Adrian Arian
Adrian Arian