Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IB-land





IBLAND
när jag inte sett dig här
på länge
lånar jag din tandborste IBland
känner jag en annan hand
på mina jeans
ibland känner jag dina läppar
Mot



Min



Hals



Ibland glömmer jag av
att tänka på dig och nu är
du inte ens i närheten längre.



En del
Går sönder jag
går hem, kanske
skriver en sämre dikt
som ändå
inte kan förklara allt.

Ibland kan jag
känna din hud under
mina spelande fingrar kan höra
din röst känna
dina tankar skava mot
min tinning IBLAND
är du i mina kuddar, i min hud på
& under mina händer i
min tv och
på mina väggar men






Ibland tänker känner jag
att allt har en mening
och som NågonAnnan sade:

I don't feel sad
for letting you go,
I only feel
sad for letting you know.





Fri vers av Jenny E.
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-27 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny E.
Jenny E.