Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörande Rör AB



Det var rejält kaotiskt på röravdelningen,
denna fredag var det helrör som gällde.
Alla var rörande ense om att det var en god idé,
även chefen,
som dansant rörde sig runt i rummet.

VD:n dyker upp,
ilsken i sin gestalt:
"Sluta tömma rör,
för allt i världen!"
Med skam i blick går alla,
raka vägen hem,
via Rörmokarvägen,
utan minsta krusidull.





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-09 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP