Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En försommarnattskväll

Varmt regn på kalla fötter
En hand möter din
En blick och du sluts in
Han pratar och du ler
Just nu finns inget annat, bara er
Imorgon är allt annorlunda
Han vet, du vet
Därför pratar han och du
du ler
För just nu finns inget annat, bara er




Fri vers (Fri form) av pennyllane
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-20 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pennyllane