Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lögnares charm

Vita lögner och öppna sår,
går hand i hand.
Om vi kan klara oss för en kort stund,
så håller det i evighet.

Så håll mig i handen,
medan jag drar i strängarna till
sanningen.

Jag tar dig hem i tid,
tog bara en liten omväg.
Gick runt gröten,
men inte så mycket att jag tappade bort mig.

Och om du ser mig igen,
ödsla inte tid på mig.
Det hade varit det bästa.
Men om du frågar mig,
är inte det jag hade svarat dig.






Fri vers (Fri form) av pennyllane
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-15 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pennyllane