Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Delikat


Om jag vore prinsessa
i ett land långt bort
i en förfluten tid
skulle jag alltid bära klänning
stora, vida i alla färger
se ut som en bakelse
det skulle smaka så bra
om jag vore en prinsessa
att alltid äta mat på guldfat
bida min tid på slottet
läsa poesi och äta praliner var dag

Jag skulle sen leka viking
röja bland societeten
släppa mina hästar fria
jag skulle bära kortkort
bära tuppkam
vara den alla pratade om på balen
jag skulle kyssa varenda adelsman
låta dem smaka
men ge mitt hjärta till en passionerad dräng
och fira med vin i massor
om jag vore en prinsessa





Fri vers (Fri form) av pennyllane
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-30 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pennyllane