Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om mig, om andra

Idag har jag lärt mig att man inte kan ändra på andra.
Man kan älska för alla möjliga olika grunder,
Men när det kommer till en grund man inte gillar,
Så är det din grund, din mening. Det är Din röst.
Du är inte den andra, den andra är inte dig.

Det är inte en anledning till att sluta älska,
Då gör du vinter för dig själv och stänger
In dig från kylan i din varma stuga.
Någonstans måste man acceptera,
Det kommer med älskandet.
Som frakt på post.




Fri vers (Fri form) av pennyllane
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-05-27 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pennyllane