Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattkompis

Nattkompis
vi delar timmar av mörkret
slösar tid
med varandra
känsla i utbyte mot ord
nattkompis
vi delar
du och jag




Fri vers av pennyllane
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-05 02:01



Bookmark and Share


    Nicklas VIP
Om man ändå hade en sådan!
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

pennyllane