Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kvinnas beskrivning....


Tätt omslingrad


Tätt omslingrad så nära
Vill jag viska i ditt öra kära
I mörkret så ger du mig ro
Här i vårt varma kärleksbo

Viska mig alla kärleksord
Till drottning är jag smord
Låt mig få kyssa och smeka
Låt mig så kärleksfullt leka

Vilt som en häst jag dig rider
Kanske av vällust du kvider
Vänder på sexa och nia
Snart är vi galna och fria

Smek mina vita duvor
Jag njuter dina druvor
Ge mig din ädla frukt
Dia min längtan och tukt

Varligt bakom min rygg
Manlig och varsamt trygg
Känner din mandom komma
In i det fuktiga trånga

Frukter som klockspel slå
Låter det komma och gå
Smeker min kärlekspunkt
Njuter båd ljudligt och stumt

Höjdpunkten kommer  därpå
Vi att du fortsätter gå och gå
Kramperna famnar din lem
Säden så finner sitt hem

Heta och trötta vi sova
Älskog är livets gåva
Önskar så du vore här
Drömprins som jag har kär



















Bunden vers av Jeanne-Marie VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-01-19 19:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Upphetsande och laddad och skickligt skriven erotik.
2018-11-06

  Björn Solum
Vacker erotik i rim. Bra jobbat. Tack för att du har modet att dela den.
2017-03-21

  Nils-Robert
En härlig sensuell dikt från hjärtat.
2017-02-14

    ej medlem längre
OTROLIGT!
2017-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP